راه‌هاي پيشگيري از ابتلا به كرونا ويروس در طب اسلامي ايراني

در اين وبلاگ راه هاي پيشگيري از ابتا به ويروس كرونا را جمع آوري و به اشتراك ميگذاريم.

راه‌هاي پيشگيري از ابتلا به كرونا ويروس در طب اسلامي ايراني

۲۱۹ بازديد



مجمع عالي طب اسلامي ايراني حوزه‌هاي علميه طي بيانيه‌اي در مورد بيماري ناشي از ويروس كرونا شيوه‌هاي پيشگيري و مقابله پيشنهادي اين مجمع را مطرح كرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعي خبرگزاري آنا، با توجه به شيوع ويروس كرونا در كشور كه از روز چهارشنبه هفته گذشته به صورت رسمي توسط وزارت بهداشت اعلام شد، مجمع عالي طب اسلامي ايراني حوزه‌هاي علميه با استفاده از ظرفيت بهداشتي و درماني طب اسلامي نسبت به راه‌هاي پيشگيري و درمان ويروس كرونا بيانيه‌اي صادر كرده است.

در اين بيانيه آمده است كه با توجه به اعلام شيوع بيماري موسوم به «كرونا» و با عنايت به توانمندي تشخيص در طب اسلامي ايراني، برخلاف نگراني‌هاي موجود، پيشگيري و حتي درمان اين بيماري آسان بوده و با عمل به موارد ذيل به‌راحتي قابل‌مهار خواهد بود.

اين بيانيه مي‌افزايد: ايان ذكر است علائم اين بيماري؛ تب شديد همراه با سرفه شديد و بعضاً اسهال و آب‌ريزش بيني است و افرادي كه بيشترين تأثيرپذيري را در اين بيماري دارند اغلب؛ سالخوردگان، جانبازان شيميايي، بيماران cf، افراد داراي يبوست‌هاي مزمن و بيماران تنفسي مي‌باشند.

در ادامه اين بيانيه آمده است: مي‌توان با رعايت مواردي چند از شيوع ويروس كرونا پيشگيري كرد. گوشه‌اي از اين مراقبت‌ها عبارت‌اند از اينكه:

۱- محيط استراحت‌‌ معتدل و مرطوب باشد.

۲- بدن را معتدل نگه‌داشته و از سرما و گرماي شديد پرهيز كنيم.
۳- براي جلوگيري از خشك شدن بدن غذاهايي نظير؛ آش آلو، آش كدو، خورشت به و ... مصرف نماييم.
۴- مجاري تنفسي را پاك و تميز نگه‌داشته و تنفسي كامل و صحيح داشته باشيم.
۵- دود كردن اسفند و كندر براي محيط پيراموني بسيار لازم و ضروري است.

در بيانيه  مجمع عالي طب اسلامي ايراني حوزه‌هاي علميه در رابطه با مواردي كه بدن را در برابر ويروس كرونا آسيب‌پذير مي‌كند اين‌گونه آمده است: خوردن غذاهاي چرب و سرخ‌كردني، مصرف شيريني‌هاي قنادي و صنعتي به‌ويژه شيريني‌هاي تر و خامه‌اي، مصرف غذاهاي سرد مثل؛ دوغ، ماست و پنير، غذاهاي شب‌مانده، فست‌فودها، كنسروها و غذاهاي صنعتي آماده، دم‌نوش‌هاي مُدِر مثل؛ چاي سياه وارداتي، قهوه و نسكافه، پُرخوري مي‌تواند موجب افزايش احتمال ابتلا به اين بيماري شود.

توصيه‌هايي هم در رابطه با افرادي كه مشكوك به ابتلا هستند در اين بيانيه آمده است: مبتلايان از درمان بي‌اشتهايي و اسهال پرهيزكرده و براي جبرانِ رطوبت ازدست‌رفته‌ بدن از مايعاتي مانند؛ آب سيب، شربت عسل و نمك، تركيب جوشانده دارچين با عسل و دم‌نوش زنجبيل با نبات‌داغ استفاده كنند.

اين بيانيه افزوده است: مبتلايان هرروز سياه دانه با عسل مصرف كرده و از ميوه‌جاتي مانند؛ سيب، انار و رب انار شيرين و به استفاده كرده و از سير و پياز زياد بهره ببرند.

بيانيه  مجمع عالي طب اسلامي ايراني حوزه‌هاي علميهتصريح كرده است: بيماران مبتلا غذاهايي مانند؛ آش جو، كباب و شير و گوشت را در برنامه غذايي خود قرار داده و خوردن را باكمي نمك شروع كرده و غذا را با مصرف يك قاشق سركه طبيعي خاتمه دهند.
اين بيانيه در پايان آورده است: بيماران استنشاق و قرقره با آب‌نمك را فراموش نكنند.


منبع :  گروه اجتماعي خبرگزاري آنا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.